Sollicitatie Flight Attendant

Solliciteer je naar een baan, een stage, als Flight Attendant? Of heb je dat misschien al een (paar) keer geprobeerd?Luchtvaartmaatschappijen hanteren soms strenge selecties, ook als het gaat om Engelse taalvaardigheid. Dat vraagt dan van je om alles op alles te zetten.

Creëer kansen!

Zo’n fantastische job als Flight Attendant hoeft niet aan je voorbij te gaan want door je Engels te optimaliseren kun je kansen creëren.
Skylines weet uit de praktijk waar recruiters naar op zoek zijn en hoe ze selecteren. Denk daarbij aan cases die je kunt krijgen over onverwachte situaties aan boord. Zoals een zwangere vrouw die plotseling weeën krijgt of passagiers die tot vechten neigen. Je moet dan laten zien dat je Engels goed genoeg is om je eruit te redden.

Bereid je voor

Wil zelfverzekerd op gesprek gaan? Tot in de puntjes voorbereid zijn op de sollicitatieprocedure van je favoriete luchtvaartmaatschappij?
Bij Skylines kun je in korte tijd je Engelse taalvaardigheid, vocabulaire, performance en wat er verder ook nodig mocht zijn op een hoger niveau brengen. Daarmee vergroot je je kans om binnen de kortste keren in uniform over de jetway te lopen!

Taaltraining Luchtvaart Engels

  • verbetert je luchtvaartvocabulaire
  • leert je variëren met woorden
  • oefent switchen tussen Nederlands en Engels
  • verbetert je performance
  • maakt zelfverzekerd

Don’t hesitate! Schroom niet om te informeren naar wat voor jou het beste is…

Geplaatst in Bedrijfstraining.