Luchtvaart Engels

Specialistische taaltrainingen gericht op de werkpraktijk van luchtvaartpersoneel. Voor alle beroepen en op alle niveaus.

Luchtvaart Engels is dé expertise van Skylines, al meer dan 20 jaar.
Wat begon met een basistraining voor cabin attendants, bij de taalafdeling van KLM, nam een grote vlucht en groeide uit tot een bureau voor trainingen voor luchtvaartmaatschappijen die op Schiphol actief zijn.

Praktijkgerichte teamtrainingen Engels
Skylines taaltrainingen spitsen zich expliciet toe op het werk van luchtvaartpersoneel binnen alle sectoren. Denk aan: cabinepersoneel, pursers, piloten, Commercial Desk en Customer Care teams, Cargo medewerkers, Security guards en alle andere beroepen.
Deze Engelse taalcursussen worden afgestemd met de opdrachtgever en kunnen dus zeer variëren. De trainingen zijn up-to-date en bevatten ook een aantal vaste modules: het verschil tussen Nederlandse en Engelse beleefdheid; correct Engels spreken en toepasselijke functiegerichte terminologie.
Weten hoe u een Engelstalige passagier beleefd aanspreekt, kan namelijk een situatie die uit de hand dreigt te lopen gunstig beïnvloeden.

Individueel les
Skylines geeft ook privéles Engels. Wie carrière wil maken, van baan switcht of een specifiek diploma voor de luchtvaartbranche nodig heeft, kan op een goede voorbereiding rekenen!
Ook trainingen solliciteren in het Engels of voorbereiding op taaltoetsen, -examens, job interviews en assessments voor cabin attendants zijn mogelijk.

Zó werkt het
Bij een oriënterend gesprek analyseert Skylines competenties en worden er doelstellingen geformuleerd. Die kunnen uiteenlopen van standaard basisvaardigheden Engels tot een hoog niveau van functiegerichte taalvaardigheid, met daarbij eventueel een afsluitend examen.
Daarna ontvangt u een voorstel voor de training, die op maat samengesteld is.

Voor wie?
Skylines brengt zowel afdelingen, teams en units als privépersonen binnen de luchtvaartsector op een hoger technisch taalniveau.
Incompany of op een trainingslocatie.

Let's fly high!
Neem voor meer informatie gerust contact op met Skylines
, stuur een bericht per mail of via het contactformulier.