Individuele training

Een training die u aanspreekt op het juiste niveau Engels, gericht op uw persoonlijke behoefte en gerelateerd aan de dagelijkse (werk)praktijk. Met respectvolle feedback waardoor u optimaal leert.

Een zakelijke presentatie houden in New York, gedetacheerd worden bij een internationale organisatie, maar ook: een Cambridge-examen willen behalen, Engels als voertaal moeten spreken op de werkvloer, een reis naar de Filipijnen maken… Er kunnen honderd uiteenlopende redenen zijn waarom u een individuele taaltraining Engels wilt volgen.

Effectief Engels leren
Bij een individueel traject is al snel duidelijk waar het accent moet liggen om naar een hoger niveau Engels te komen. Door het één-op-één contact krijgt u precies aanboden wat u daarvoor nodig heeft.
Feedback komt meestal achteraf: rustig, respectvol en met ‘Engelse’ humor. Én in ruime mate! Dat is belangrijk, want hoe meer feedback, hoe beter u uzelf kunt corrigeren en dus effectiever leert.

Zó werkt het
Bij de intake komt aan bod hoe u de training voor zich ziet: waarvoor u deze wilt gebruiken, welk niveau u wilt bereiken en hoe u het beste leert. Daarna volgt een korte conversatie in het Engels. Aan de hand hiervan wordt het lesmateriaal samengesteld. Een training wordt, zogezegd, telkens opnieuw ontworpen.
Elk traject heeft natuurlijk ook een vast aantal onderdelen op het gebied van taalverwerving. Denk daarbij aan grammatica, vocabulaire en standaardfouten die Nederlanders maken, bijvoorbeeld bij het gebruik van de present continuous.
In de training werkt u telkens met authentiek materiaal, zoals rapporten en e-mails die u voor uw werk moet schrijven. Bij wijze van spreken bent u dan de volgende dag al in staat om de opgedane kennis - vlekkeloos - in de praktijk te brengen.

Na afloop van de training
• gaat u onmiddellijk praktisch aan de slag
• spreekt en schrijft u met zelfvertrouwen
• heeft u genoeg voorbeeldmateriaal om op terug te vallen

Voor wie?
Skylines werkt met een scala aan cursisten. Ze hebben zeer uiteenlopende profielen. Ze zijn: junior, senior, beginnend, vergevorderd, student, vakman, manager, wetenschapper, zakenvrouw, politicus, gepensioneerd ambtenaar en alles wat verder niet benoemd is.

Let’s get started!
Is individuele training iets voor u? Neem gerust contact op met Skylines, stuur een bericht per mail of via het contactformulier.

Coachingstraject 

Als externe bedrijfscoach werd me al tijdens een training bij een internationale healthcare organisatie gevraagd of ik een transitietraject in een buitenlandse vestiging wilde ondersteunen. Een vestiging in Noord-Londen.

Een transitie is complexe materie en vraagt om zorgvuldig taalgebruik.

Aangezien het op korte termijn speelde, was ik erg gelukkig met de flexibiliteit van Skylines. Ondanks mijn krappe agenda lukte het toch om m’n business Engels op tijd op peil te krijgen.

I. A.,

Vleuten