Bedrijfstraining

Een functiegerichte groepstraining Engels brengt uw medewerkers snel op een hoger niveau. Gevarieerde aanpak, gebruik van praktijksituaties en intensieve samenwerking leidt tot actief leren.

Bedrijven en organisaties zijn voortdurend in ontwikkeling en soms kan een praktijkgerichte training Engels nodig zijn om een goede serviceverlening door medewerkers te waarborgen. Bij een groepstraining van Skylines ligt de nadruk op hiaten en behoeften bij het functioneren.
Skylines geeft Engels op alle niveaus, van werkvloer tot management.

Groepstraining voor teams
Bij een kleinschalige groepstraining is er voldoende ruimte om iedereen persoonlijk te begeleiden en tegelijkertijd met elkaar te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Bovendien vraagt het werken met een groep om een gevarieerd lesaanbod. En daar leert u des te meer van!
Als dan ook nog de verbeterde uitspraak en de Engelse schrijfregels onmiddellijk in de werksituatie worden toegepast, geeft dit extra motivatie en voldoening.

Zó werkt het
Vooraf krijgt iedere deelnemer een schriftelijke of mondelinge test. Op basis daarvan worden niveaugroepen geformeerd. Skylines maakt daarbij gebruik van het Europees Referentiekader voor Talen. Indien gewenst kunnen werkgevers hiervan een verslag ontvangen.
Na afloop is er de keuze voor een certificaat, eindverslag of -toets.
Een training wordt per groep apart samengesteld, geheel en al toegespitst op ieders functie.
Oefeningen met taal-apps, beeld en geluid zijn speels en hebben soms een onverwachte invalshoek. Ze zijn altijd nieuw en actueel. Respectvolle feedback wordt centraal gegeven én met humor.
Naast taalvaardigheid en vaste onderdelen als grammatica, idioom en het opfrissen van werkwoordtijden, komen ook Engelse beleefdheid en omgangsvormen aan bod. De do's en don’ts. Wat kunt u wel, wat kunt u beter niet zeggen…?

Na afloop kan een team
• onmiddellijk praktisch aan de slag
• spreken en schrijven met zelfvertrouwen
• terugvallen op voldoende voorbeeldmateriaal

Voor wie?
Skylines werkt met alle soorten afdelingen, teams of units die specifieke Engelse scholing nodig hebben om een hoger technisch taalniveau te bereiken. Incompany of op een trainingslocatie.

Join in!
Neem voor meer informatie gerust contact op met Skylines, stuur een bericht per mail of gebruik het contactformulier.

Skylines - Experience

Al meer dan twintig jaar geeft Skylines trainingen (zakelijk) Engels aan professionals. In alle gevallen vragen bedrijven, organisaties en privépersonen om volledig op de praktijk afgestemde coaching.

Een selectie uit de taaltrainingspraktijk: