Taaltrainingen

Bij de taaltrainingen Engels van Skylines kunt u kiezen tussen een individueel of een groepstraject. Beide bieden persoonlijke aandacht en intensieve uitwisseling met creatieve werkvormen.
Praktijkgerichte groepstrainingen zijn er voor zowel bedrijven en organisaties als voor particuliere initiatieven, die een verbeterslag in Engels willen maken. 
Uitgangspunt bij alle trainingen is: fouten maken mag en respect voor elkaar is vanzelfsprekend!

Onderwijsvisie
Vanuit de eigen onderwijskundige visie besteedt Skylines veel aandacht aan hoe mensen leren: hoe zij informatie verwerken, hoe zij het beste onthouden, welke methodes wel of niet werken en wanneer feedback op zijn plaats is.
Natuurlijk moet er voor een goed resultaat ook zelfstandig geoefend worden, maar de juiste manier van aanspreken is toch wel: praktijkgerichte interactie.
Hét middel om verder komen.

Join in!
Neem voor een vraag, informatie of gericht advies gerust contact op met Skylines. Bel, stuur een bericht per mail of gebruik het contactformulier

Carriereswitch

‘Omdat ik behoorlijk reislustig ben, wilde ik vanuit mijn horecabaan een switch maken en reisprofessional worden. Het was mijn geluk dat ik terecht kon bij een customercare center van een landelijk reisbureau. Daar mocht ik de boekingen doen. Maar om echt te kunnen doorstromen naar reisbegeleiding, moest mijn Engels wel verbeteren.

Via via kwam ik bij Skylines terecht, waar ik individueel klaargestoomd werd voor de reisbranche. Vrij snel kon ik toen intern solliciteren en werd ik medewerker groepsreizen. Een toffe baan!’

Tycho de B., Groenekan