Groepstraining

Skylines geeft op aanvraag groepstrainingen Engels aan particuliere initiatieven. Daarbij kunt u denken aan korte trainingen, workshops of een eenmalige taalles.

Wat als… de Engelse uitspraak zou verbeteren, de conversatie vloeiender zou verlopen of in het Engels denken een stuk eenvoudiger werd? Zou dat niet een prachtig resultaat zijn voor uw (project)koor, leesclub, of reisgroep?

Stimulerende groepsles
Soms kun je als groep blijven hangen op een bepaald niveau: de uitspraak hapert bijvoorbeeld of het ontbreekt aan inzicht om betere zinnen te formuleren. Een opfriscursus Engels kan dan nodig zijn en aanzetten tot beter presteren. Bovendien geven gerichte aanwijzingen meer zelfvertrouwen. En als alles daardoor beter loopt, verstevigt dit ook nog eens de onderlinge band.

Zó werkt het
Op verzoek traint Skylines allerlei groepen die hun Engels willen verbeteren. Heel praktisch wordt gekeken naar aandachtspunten: wat moet aangeleerd of misschien wel afgeleerd worden? Daarbij is er ook aandacht voor ieder groepslid afzonderlijk want wat voor de een werkt, werkt niet noodzakelijk ook voor de ander.
Het hoeft niet per se om een training te gaan, ook een les die zich richt op één enkele vaardigheid is mogelijk. De duur en frequentie bepaalt u zelf.

Voor wie?
Skylines werkt met een rijke schakering aan kleinschalige particuliere initiatieven, themagroepen, die specifieke Engelse scholing nodig hebben voor zelfontplooiing of om beter te presteren.

Join in!
Neem voor meer informatie gerust contact op met Skylines, stuur een bericht per mail of gebruik het contactformulier.